Как да принудите Reload App Store да се зареди по-бързо на iPhone

Въз основа на личния ми опит, когато отворя App Store на моя iPhone, докато съм в наистина бърза интернет мрежа, приложението отнема около секунда или така, за да актуализира всичко. Когато обаче устройството се свързва с по-бавна интернет мрежа, моят App Store обикновено отнема вечно, за да покаже едно съдържание на екрана.

Принудително презареждане на App Store за по-бързо зареждане на iPhone

За тези от вас, които в момента изпитват едно и също нещо с зареждането на App Store наистина бавно, ето как да го поправите. Apple е реализирала скрито действие на пазара на приложения, което ви позволява да го принудите да презареди.

В резултат на това всяко едно съдържание, включително избрани приложения, функционалност за търсене и т.н., се зарежда незабавно.

Презаредете App Store на iPhone или iPad

  1. Стартирайте App Store от началния екран
  2. Докоснете няколко пъти иконата Featured.  Или натиснете някоя от иконите на лентата на долния раздел (Препоръчани, Топ класации или Актуализации) 10 или повече пъти, за да принудите App Store да се опресни
  3. Когато на екрана се появи кръгът „Зареждане“, сте готови!

Обобщение

Както можете да видите, процесът е доста лесен и директен. Ако не искате да използвате раздела Featured, не забравяйте, че всички те работят, така че просто докоснете всички други раздели като Категории, Топ класации, Търсене и актуализации за десет пъти и App Store ще се зареди почти веднага.

Въпреки че имате възможност да изберете менюто, което искате да докоснете, след като го докоснете, не превключвайте към друг раздел, в противен случай броят ще се рестартира.

Готови сте, когато страниците на App Store се изтеглят, за да доставят най-новото съдържание и актуализации.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found