iPad замръзва при възпроизвеждане на видео; Сменящи устройства на Apple

Няколко потребители съобщават за проблем, при който iPad напълно замръзва по време на възпроизвеждане на видео, като често се изисква устройството да бъде рестартирано принудително, като едновременно за няколко секунди задържите бутоните за дома и сън / събуждане. Проблемът възниква най-често при възпроизвеждане на видео H.264 или чрез YouTube, сайтове като CNN и Vimeo, или приложения с активирано видео като Netflix.

В повечето случаи на този брой iPad ще замръзне силно от 1 до 15 минути при възпроизвеждане на видео и ще изисква твърдо рестартиране.

Проблемът не възниква при локално съхраняваните видеоклипове.

Това не трябва да се бърка със закъснения в буферирането, които възникват, когато пропускането на данни не е достатъчно бързо, за да се справи с възпроизвеждането на видео. В този брой iPad се заключва и обикновено не може да се използва, докато не се извърши рестартиране.

Apple Discussions poster jerware пише:

„Мога да вкарам 5-15 минути във видео и след това системата замръзва силно. След рестартиране с два бутона се връщам в системата, но нищо не е по-добро. Мога да се върна направо в приложение за стрийминг на видео и да изживея същото. Странно е, че местните видеоклипове изглежда не се сриват. "

Всички доказателства, изложени досега, изглежда сочат към хардуерен проблем. Десетки плакати към тази тема за дискусии на Apple съобщават, че Apple е заменила техните iPad с устройства, които не показват този проблем. Освен това изглежда, че заместващите устройства имат същия фърмуер като старите, замразяващи устройства. Това би означавало хардуерен дефект, който засяга някои единици.

Преди да потърсите подмяна на iPad, който показва този проблем, трябва да опитате да възстановите устройството.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found