Прехвърлете от Safari 5.0 на Safari 4.0.5

В краен случай до сривове и проблеми с производителността на Safari 5.0, можете да преминете към Safari 4.0.5. За съжаление, въпреки че Apple поддържа страница за изтегляне на Safari 4.0.5, инсталационната програма за инсталиране на Safari 4.0.5 няма да се стартира след инсталирането на Safari 5.0, заявявайки, че по-стара версия на Safari не може да бъде инсталирана върху нова.

За да заобиколите този проблем, ще трябва да използвате една от следните опции:

Архивирайте и инсталирайте Mac OS X Използвайте инсталационния диск на Mac OS X, за да извършите процес на архивиране и инсталиране, както е описано тук. Инсталирайте всички налични актуализации с изключение на Safari 5.0. Вместо това изтеглете Safari 4.0.5 от тази страница, ако тази версия не е инсталирана от вашия Mac OS X диск.

Принудително инсталиране Изтеглете Pacifist и инсталатора на Safari 4.0.5. Плъзнете инсталационния пакет на Safari 4.0.5 върху иконата на приложението Pacifist, за да го отворите.

След като пакетът Safari 4.0.5 е отворен в Pacifist, изберете го от списъка, след което щракнете върху „Install“ в горния ляв ъгъл на прозореца Pacifist. Оставете отметката в квадратчето „използвай администраторски права“.

Ще ви бъде представен диалогов прозорец, който гласи „Приложението вече съществува“. Поставете отметка в „Не питай повече за тази инсталация“, след което кликни върху „Замяна“.

След като извършите този процес, рестартирайте вашия Mac. Ще ви остане по-ранна версия на Safari.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found