Елементите не могат да бъдат синхронизирани. Вижте iTunes за повече информация за отстраняване на грешки - Apple Toolbox

Някои потребители съобщават, че не са успели да синхронизират успешно всички свои файлове, което е довело до тази грешка: „Елементите (x) не могат да бъдат синхронизирани. Вижте iTunes за повече информация ”.

Поправете

Снимките могат да причинят този проблем. Когато синхронизирате снимки с вашия iPhone, iPad или iPod; iTunes създава малка версия на всяка снимка и ги съхранява в папка, наречена „iPod Photo Cache“. Понякога несъответствията между реалните снимки и снимките в папката на кеша могат да доведат до тази грешка. За да поправите тази грешка, просто премахнете папката (ите) на iPod Photo Cache.

Не се притеснявайте, тази папка ще бъде пресъздадена автоматично при следващия път, когато синхронизирате снимки и премахването на тази папка няма да изтрие оригиналните ви снимки. Ето как можете да намерите папката на iPod Photo Cache, за да можете да я плъзнете в кошчето (на Mac) или в кошчето (на компютър). Следвайте: Отидете> Начало, след това отворете папката Снимки и намерете файла на iPhoto Library. Щракнете с контролен бутон върху библиотеката iPhoto и изберете Покажи съдържанието на пакета, където можете да намерите папката на iPod Photo Cache и да я плъзнете в кошчето. След това рестартирайте iTunes, за да стартирате отново синхронизирането си.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found