Използване на Google Voice за гласова поща за iPhone

Едно от нещата, които харесвам в Google Voice, е възможността да получа гласовата си поща под формата на съобщение. Например, когато някой ми остави гласова поща на моя iPhone и не мога непременно да го проверя веднага, получавам го да бъде изпратен в текстова форма на имейл до мен, който след това мога да прочета в момента. След това се стремете веднага, ако е необходимо. И тъй като използвам Google Voice за работа, той ми дава писмена транскрипция на съобщения, което помага, ако по някаква причина гласова поща бъде изтрита. Е, как да направя това? Наистина е доста просто.

Първото нещо, което ще искате да направите, е да се регистрирате за акаунт в Google Voice, ако вече не сте го направили. Можете или да ви бъде присвоен отделен номер, или да платите $ 20, за да запазите текущия си номер на мобилен телефон като номер на Google Voice. В името на този пример това би било за тези, които решат просто да получат отделен номер, който им е присвоен.

След като влезете в Google Voice, ще искате да отидете в настройките на Voice. След това кликнете върху раздела Телефон. Тук ще искате да „добавите друг телефон“. Ще искате да добавите номера на мобилния си телефон към този списък. След това ще искате да щракнете върху квадратчето до него, така че всяко обаждане в Google Voice, което получите, се препраща към вашия iPhone.

След това ще видите до вашия номер връзка с надпис „Активиране на гласова поща на Google на този телефон“. Кликнете върху тази връзка и ще видите инструкции как да направите това. След като завършите този процес на своя iPhone, вече ще можете да получавате гласова поща, която влиза във вашия iPhone в Google Voice. Хубавата част на тази функция е, че всяка гласова поща, която получавате, независимо дали е на вашия телефонен номер на iPhone или на вашия телефонен номер в Google Voice, ще отиде направо в Google Voice за вас.

Моля, имайте предвид, че вашата гласова поща също няма да отиде и на вашата гласова поща на iPhone. Така че, може да искате да изтеглите безплатното приложение Google Voice от App Store, за да ви помогне и в този процес, за да можете да проверите гласовата си поща.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found