Приложение за iPad, iPhone, iPod YouTube: Нямате разрешение за достъп до исканата корекция на грешка в ресурса - Apple Toolbox

Няколко потребители съобщиха, че не са могли да гледат видеоклипове чрез приложението YouTube. Те получават това съобщение за грешка: „нямате разрешение за достъп до искания ресурс“.

Как да коригирам грешка в приложението YouTube

Моля, опитайте всяка стъпка, докато разрешите проблема си

  1. Проверете настройките> Общи> Ограничения, за да се уверите, че имате разрешения, зададени правилно.
  2. Рестартирайте YouTube, като щракнете двукратно върху бутона за начало. В долната част на екрана ще се появи списък с приложения. след това намерете и натиснете / задръжте иконата на YouTube, докато иконите започнат да блестят, след което докоснете „знак минус“. Кликнете върху бутона за начало и стартирайте отново приложението YouTube, като докоснете иконата на YouTube.
  3. Рестартирайте устройството си (iPad, iPhone или iPod), като натиснете и задържите бутона за заспиване / събуждане за няколко секунди, докато видите червеното „плъзгане за изключване“, след което плъзнете плъзгача. След това натиснете и задръжте бутона Sleep / Wake, за да включите устройството.
  4. Отворете вашия уеб браузър (например Safari), посетете youtube.com и създайте акаунт, ако нямате такъв. След това стартирайте приложението YouTube и влезте в профила си в YouTube, като докоснете бутона „Вход“.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found