iPhoto 9.0.1, издаден за адресиране на изданието за надстройка на библиотеката iPhoto '11; Статия от Apple Posts KB

Apple пусна iPhoto 9.0.1, който „адресира проблеми, които в изключително редки случаи могат да доведат до загуба на данни при надграждане на библиотека от по-ранна версия на iPhoto“. Потребителите трябва да инсталират тази актуализация,  преди да актуализират до iPhoto '11.

Този проблем може да доведе до ситуация, при която библиотеките със снимки са празни или липсват след актуализацията на iPhoto '11 и всички съдържащи се изображения очевидно са изтрити

Съответна статия от базата знания на Apple гласи:

„Ако iPhoto неочаквано излезе по време на процеса на актуализация, първо потвърдете, че сте инсталирали актуализацията на софтуера iPhoto 9.0.1, преди да се опитате да надстроите библиотеката си отново […] Ако софтуерът неочаквано излезе, iPhoto може при следващи стартирания да изглежда да спре да отговаря по време процес на надстройка. Клиентите се съветват да продължат процеса, докато се покаже лентата за напредъка на надстройката.

„Ако принудите да напуснете iPhoto '11 по време на надстройка на библиотеката, не трябва да се опитвате да отворите iPhoto '11 или да надграждате библиотеката отново, без първо да инсталирате актуализацията на iPhoto 9.0.1. Важно: Опитът за актуализация след принудително отказване може да доведе до загуба на данни. "

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found