Сриване на Safari след въвеждане в лентата за търсене - iOS 9.2.1

Много потребители съобщиха за проблем със Safari тази сутрин. След като отворите Safari, ако се опитате да въведете в адресната лента за търсене, Safari се срива. Изчистването на историята, данните на уебсайта и кеша не оказва влияние върху този проблем.

Отчетените проблеми включват:

„Когато отворя сафари от приложението си на iPad и iPhone, всичко изглежда нормално. Щом докосна лентата за търсене, за да напиша, сафари отпада. "

„Тъй като тази сутрин всеки път, когато отида да напиша нещо в сафари уеб лентата, то веднага изключва сафари. Телефонът работи перфектно и е обновен до последната версия на iOS миналата седмица и телефонът все още работи перфектно. Но от тази сутрин горният проблем продължава да се появява. Изключих телефона и го рестартирах и също направих основно нулиране, но проблемът все още е там. Някакви идеи как да го поправите? "

Проблемът се случва както на iphone, така и на ipads.

Тъй като това е нов брой, не сме проучили никакви потенциални решения. Проверихме обаче решение, което ще бъде полезно за този проблем с надеждата, че Apple е наясно с този проблем и се опитва да разреши проблема

Моля, изключете вашите предложения за Safari в настройките.

Ще следим отблизо този проблем, докато се движим през седмицата, и ще ви държим в течение. Изглежда, че е проблем от страна на сървъра на Apple и най-често такива проблеми обикновено се решават през нощта.

скорошни публикации