Как да прикачите файлове към имейли на iPad, iPhone или iPod

Може да имате снимки, изображения, документи, видеоклипове, бележки и др. На вашето iOS устройство (iPad, iPhone или iPod Touch), които искате да споделите с приятелите си по имейл. Това просто ръководство обяснява как да добавяте файлове към имейл; имате две възможности:

  • Първата опция е да изпратите прикачения файл в приложението по имейл. Приложенията обикновено имат опции за споделяне / имейл / експорт. Например, ако планирате да изпратите снимка, стартирайте приложението Снимки и докоснете „Изпращане на снимка по имейл“ или ако искате да прикачите и изпратите документ Страници, стартирайте приложението Страници и докоснете „Споделяне и печат“ и т.н. Имайте предвид, че тази опция ще изпрати прикачения файл, ако вече сте настроили вграденото приложение за поща на вашето устройство.

  • Можете също да копирате и поставите прикачения файл в имейл съобщение. Съществуват обаче ограничения за типа на прикачения файл, който искате да изпратите. Например не можете да копирате и поставяте документ на страници. Но можете да копирате и изпращате снимки и видеоклипове. Просто докоснете и задръжте снимката / видеоклипа, който искате да изпратите и копирате; навигирайте до вашия имейл, създайте ново съобщение и в областта за съобщения докоснете / задръжте и поставете. Има три големи предимства при използването на тази функция: (а) можете лесно да прикачите снимки, ако имате достъп до имейла си чрез вашия уеб браузър (като Safari), вместо да използвате вграденото приложение за поща (b), можете да прикачите файлове, когато отговарят на имейл съобщение и (c) можете да прикачите няколко снимки към имейл съобщение.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found