Как да коригирате приложението напомняния, показващо невярна информация

Как да коригирате приложението напомняния, показващо невярна информация

Приложението ви за напомняне или приложението за календар на вашето устройство на Apple показва неправилна информация, като грешно отчитане на значката? Нямате никакви събития, но значката все пак показва номер? Имате проблеми със синхронизирането на календара или напомнянията на всички ваши устройства на Apple. Ако изпитвате някой от тези проблеми, следвайте съветите по-долу, за да решите проблема.

Как да коригирам проблема с броя на напомнянията на вашия Mac

Ако описаните по-горе симптоми се проявяват само на вашия Macbook, следвайте всяка от стъпките по-долу, докато проблемът бъде отстранен.

 1. На вашето macOS устройство кликнете върху > Системни предпочитания> iCloud
 2. Тук деактивирайте календари и напомняния
 3. Изчакайте минута и след това се върнете и активирайте календарите и напомнянията в раздела iCloud
 4. Рестартирайте вашия Mac / Macbook и проверете и проверете дали този проблем е отстранен.
 5. Можете също така да опитате да принудите да опресните приложението напомняния, като използвате проста терминална команда на вашия macOS
 6. Отворете терминална сесия от папката на помощните програми и въведете
 7. Въведете „по подразбиране напишете com.apple.reminders RemindersDebugMenu 1“ без кавичките
 8. Това ще изведе опцията за меню за отстраняване на грешки в приложението. Стартирайте приложението напомняния и сега изберете Debug> Refresh от горното меню.
 9. За да се отървете от менюто за отстраняване на грешки от вашето приложение, като използвате терминала отново, въведете „по подразбиране изтрийте com.apple.reminders RemindersDebugMenu“ без кавичките
 10. Излезте от приложението Напомняния. Проверете кога стартирате приложението отново.

Как да коригирате календари, които не се синхронизират на iPhone / iPad 

Ако проблемите, които изпитвате, се случват само на вашия iPhone или iPad, изпробвайте стъпките по-долу и проверете дали той се занимава с проблема.

 1. Очевидният отговор е да започнете, като извършите принудително рестартиране на вашето iOS устройство . Ако имате iPhone 6 или по-стар модел, натиснете едновременно бутона за начало и включване / изключване и задръжте за около 10 секунди, докато се появи логото на Apple. След като устройството се рестартира, проверете и проверете дали проблемът е разрешен.
 2. Опитайте се да принудите да опресните календарите на вашето iOS устройство. За да направите това, отворете приложението за календар, натиснете календари и след това опитайте да изтеглите надолу цялата страница, за да опресните календарите.
 3. Докоснете Настройки> Вашият Apple id профил> iCloud. Тук можете да деактивирате календара / напомнянето от списъка с приложения. Създайте нова произволна задача под календара по подразбиране, напр. „Тест“. Повторно активирайте напомнянията / календарите в настройките на iCloud и изберете „Обединяване“ от опцията
 4. Рестартирайте своя iPhone или iPad и стартирайте календари / напомняния и проверете дали проблемът е разрешен.
 5. Още един трик, който да опитате, когато се сблъскате с тези проблеми с приложения, които имат опции за синхронизиране на iCloud, е просто да излезете от iCloud на вашия iPhone / iPad, рестартирайте устройството си и след това влезте отново . Опцията за излизане от вашия акаунт в iCloud е налична, като отворите Настройки> Вашият Apple Id профил> докоснете вашия Apple id и след това изберете „Изход“ и потвърдете.
 6. Ако проблемът ви е свързан с грешен брой значки, получихме отчети от потребители, които имаха подобни проблеми в приложението iMessage. Актуализирането до най-новата iOS 11.2.2 очевидно е решило този проблем за някои хора. Може да искате да проучите как да надстроите своя iOS.

Коригиране, когато приложението ви за напомняне показва неправилна информация

Тези основни съвети трябва да ви помогнат да разрешите проблема, когато приложението ви за напомняне показва неправилна информация на вашето устройство Apple.

Ако проблемите са постоянни, може да искате да изтриете приложението и да го преинсталирате от магазина на Apple и да видите дали адресира вашите проблеми. По някаква причина изтриването и преинсталирането на приложения може да допринесе много за отстраняването на потребителските проблеми. Можете да прочетете повече подробности на сайта на Apple.

Другата опция, която можете да опитате, преди да се обадите на Apple Support, е да опитате „Нулиране на всички настройки“. Това обаче ще изисква отново да настроите всичките си настройки на вашето iOS устройство. Няма да загубите никакви данни или съдържание, но някои от настройките ви може да се върнат по подразбиране и ще се наложи да ги промените обратно към вашите предпочитания.

Моля, уведомете ни в коментарите по-долу, ако имате въпроси. Чувствайте се свободни да споделите съвети, които са ви помогнали с проблема ви.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found