Как да понижа от iOS 9.3 до iOS 9.2

Актуализация: Apple обяви, че официалният им фърмуер на iOS 9.3 ще бъде пуснат за обществеността по-късно днес. Ако имате възможност да получите надстройката, но по някои причини не сте доволни от нея, можете да използвате следните методи, за да се върнете към по-ранна версия на iOS.

Въпреки че iOS 9.3 обещава много добри функции, свързаните с 9.2 проблеми оставиха лош вкус в устата ни. Има редица от нас, които все още се възстановяват от проблеми с Wi-Fi, проблеми с източването на батерията и т.н., свързани с надстройката на 9.2. В по-голямата си част iOS 9.3 изглежда се държи добре, когато става въпрос за производителност. Закъснението на потребителския интерфейс е намалено доста и търсенето с прожектори се отваря всеки път без проблеми с забавянето. Хората, които имат iPhone 6S Plus, наистина могат да видят разликата в скоростта, тъй като 3D анимациите са доста гладки. Освен това има повече вградени функции за сигурност около приложенията за запаси, особено с Notes. Настройката Night Shift определено е много необходима, както можете да видите от нашата статия, която разгледахме вчера.

Ако обаче имате проблеми с iOS 9.3 Beta, тъй като виждате още повече, проблеми за вашия iPhone, iPod touch или iPad, ето как можете да се върнете към iOS 9.2 и да изчакате, докато излезе публичната версия на 9.3.

Ако смятате, че iOS 9.3 не е за вас, този урок ще ви преведе през всяка стъпка, за да се върнете към iOS 9.2 с помощта на iTunes на Mac или Windows система.

Как да понижа от iOS 9.3 до iOS 9.2

Преди да започнем, може да искате да направите резервно копие на вашето устройство. Това е само за да се гарантира, че ако нещо се обърка по време на процеса на понижаване, винаги можете да се върнете към нормалния си iOS 9.3, без да губите приложения, изображения и други данни.

За да създадете резервно копие на вашия iPhone или iPad, просто отидете в Настройки> iCloud. Там ще можете да изберете всяка отделна информация, която искате да включите в архива. След като премахнете това, нека започнем с понижаването.

  1. Изтеглете Recboot, за да поставите вашия iPhone в режим на възстановяване
  2. Свържете вашия iPhone или iPad с компютър и стартирайте iTunes
  3. Щракнете върху Възстановяване в изскачащия прозорец на iTunes
  4. Щракнете върху Възстановяване и актуализиране
  5. Изберете Напред в iOS 9.2 Updater
  6. Съгласете се да започнете понижаването

Този процес обикновено отнема около 15 до 20 минути, така че, моля, бъдете търпеливи и не го прекъсвайте. След като вашият iPhone или iPad бъде възстановен обратно до iOS 9.2, трябва отново да го видите да работи нормално.

Между другото, помолих ви да направите резервно копие на вашето iOS устройство по-рано и се надявам, че сте го направили, защото всичко, което виждате на вашето устройство в момента, е чист фърмуер на iOS 9.2. С други думи, налични са само стокови приложения и нищо друго.

Можете да заредите архива си, като се върнете в iTunes и изберете Възстановяване от този архив . Изберете архивираното архивиране, което сте направили преди това, преди да надстроите до iOS 9.2.

скорошни публикации