Extensify: Инсталирайте Cydia Tweaks на iOS без Jailbreak

Има няколко алтернативи на Cydia за iPhone, iPod touch и iPad. Някои от тях продължават да съществуват и до днес и предлагат много възможности за потребители без iOS, които не са разбити. Тези магазини включват iNoCydia, Emu4iOS и Extensify.

Extensify е предстоящ магазин за настройка, който е насочен към потребители на iPhone и iPad, които не са успели да затворят iOS устройството си или са избрали да не го направят. Какъвто и да е случаят, но все пак искате да се освободите частично от ограниченията на Apple, да подобрите някои приложения на вашето устройство и да се заиграете с персонализирането.

Наскоро екипът пусна мека версия на този магазин и е ограничен само за брой потребители. Преминете към уебсайта Extensify сега и въведете имейл адреса си, за да бъдете избрани на случаен принцип. След като получите кода с достъп до магазина, тогава нещата стават интересни.

Процесът на инсталация е донякъде като изтегляне на приложение от App Store и ощипване от Cydia. Вместо да инсталирате пакет, който добавя допълнителни функции към вашето приложение за съществуване, този път ще получите отделно приложение, наречено Exos.

До този момент има около 28 ощипвания, които можете да изтеглите от магазина Extensify. Те включват Phantom за Snapchat, Cercube за YouTube, Downloader и много други.

Очаквайте броят да се увеличава непрекъснато, тъй като Extensify има и API за разработчици на iOS, за да създадат свои собствени Exos. За да инсталирате този магазин за настройка на вашия iPhone или iPad, устройството трябва да работи на iOS 8 и 9.

Ще поддържаме тази публикация актуализирана, ако има нещо ново, свързано с приложението.

скорошни публикации