Семейното споделяне не работи: „Повторното изтегляне не е налично с този Apple ID“, поправете

Така че може би наскоро сте се оженили или най-накрая давате на децата свои собствени акаунти в Apple ID и е дошло времето да настроите Family Sharing. Семейното споделяне на Apple позволява на максимум шест души от вашето семейство (включително вас) да споделят взаимно покупките си от iTunes, iBooks и App Store, без да споделят акаунти.

Като родители дори можете да одобрявате разходите на децата си направо от собствените си iDevices! А Family Sharing ви позволява да споделяте снимки, семейния си календар, дори местоположението си с Find My iPhone, за да поддържате всички свързани.

Най-хубавото от всичко е, че Family Sharing ви позволява да споделяте подходяща музика, филми, телевизионни предавания, книги и приложения от iTunes, iBooks и App Store, така че трябва да закупите САМО ВЕДНЪЖ.

Следвайте тези бързи съвети, за да накарате вашето устройство да изтегля семейни споделени приложения и покупки

 • Уверете се, че акаунтът на iCloud и iTunes на устройството имат еднакъв Apple ID и имейл
 • Включете споделянето на покупките  за всички членове на семейството
 • Премахнете член на семейството от семейното споделяне и го поканете отново

Проблеми в семейното споделяне на рая

Наскоро семейството ми срещна някои проблеми със семейното споделяне. По-конкретно, току-що купихме на нашия новооткрит тийнейджър (да. На 13 години - о, Боже!) Нов iPhone XR за рождения му ден.

Тъй като това е първият му iPhone, не го възстановихме от резервно копие.

Но когато започнахме да изтегляме и инсталираме приложения чрез магазина за приложения, нещата започнаха гладко, но след инсталирането на около дузина различни приложения получихме следното съобщение за грешка:

„Повторното изтегляне е недостъпно с този Apple ID Това повторно изтегляне не е налично за този Apple ID, нито защото е закупен от друг потребител, или елементът е възстановен или анулиран.“  

Какво по дяволите?

Добре, използвали сме Споделяне на семейството в миналото - много.

И ние обичаме да споделяме взаимните си покупки от iTunes, iBooks и App Store, без да споделяме акаунти.

Но тази грешка не е добра, особено за много нетърпелив 13-годишен младеж (и следователно за неговите стресирани родители.)

Но разбира се, бързо открихме, че не сме сами. Няколко читатели съобщават за подобни проблеми, когато те (или членовете на групата им за семейно споделяне) не могат да изтеглят споделено съдържание.

Ако имате този проблем със семейното споделяне Презареждане Недостъпно, ето как можете да отстраните неизправности. Опитайте всяка стъпка, докато проблемът ви бъде отстранен.

Как да коригирам грешка при семейно споделяне Презареждане Не е налице

Съвпадение на Apple ID за услуги

Нашият най-добър (и най-лесният) съвет е да се уверим, че устройството е влязло с един и същ Apple ID както за iCloud, така и за iTunes & App Store - те трябва да съвпадат и да бъдат Apple ID на човека, а не организатора на семейството или родителя.

Посетете настройките на Apple ID на всяко устройство в акаунта iCloud, който използва.
 • Отидете в  Настройки> Apple ID 
 • Обърнете внимание на изброените Apple ID и имейл - ако не виждате имейла, докоснете Име, Телефонни номера, Имейл, за  да потвърдите този имейл адрес
 • Сега докоснете iTunes & App Store

 • Потвърдете, че Apple ID е точно същият като горния - ако не, докоснете го и изберете да излезете,  след което влезте отново със същия Apple ID

Излезте от  акаунта в  iTunes & App Store

 • Отидете в  Настройки> iTunes & App Store
 • Докоснете изброения Apple ID
 • Изберете да Изход -да не влезете отново в
 • Отворете приложението App Store
 • Намерете всяко приложение, което няма да се презареди, като го потърсите
 • Докоснете бутона GET или  иконата на облака

  Всяко приложение в App Store трябва да отговаря на строгите изисквания на Apple.

 • Тъй като не сте влезли, магазинът за приложения ви подканва или да влезете, или да създадете нов Apple ID
 • Докоснете  Използване на съществуващ Apple ID
 • Apple ви подканва да влезете в акаунта си - влезте с вашия Apple ID (същият, свързан с това конкретно устройство - а не организатора на семейството или Apple ID на родителите)

Презареждането не е налично за планове за семейно споделяне: Допълнителни съвети и трикове

 • Уверете се, че Споделянето на покупки е включено ( Настройки> Apple ID> Семейно споделяне> Споделяне на покупка> Включено )
 • Настройки> iTunes & App Store> Автоматично изтегляне> Приложения [Превключване и включване]

  Включете автоматичното изтегляне за музика, приложения, книги и аудиокниги и актуализации. Също така мобилни данни.

 • Отидете в  Настройки> Apple ID> Изход и след това влезте отново
 • Проверете дали използвате един и същ Apple ID в iTunes Store и Family Sharing. Докоснете  Настройки> iTunes & App Store и след това отворете Настройки> Apple ID> Семейно споделяне > докоснете вашето име, за да проверите това.
 • Имайте предвид, че някои съдържания не могат да се споделят, дори ако сте включили Споделяне на моите покупки: Покупки в приложение, Приложения, които не могат да се споделят, скрито съдържание и т.н.

Свържете се с екипа за поддръжка на Apple

Понякога е необходимо обаждане или посещение в екипа за поддръжка на Apple, за да задействате отново акаунта си в Family Sharing.

  скорошни публикации

  $config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found