Закъснение на iOS 7 на iPhone 4

Apple Inc. казва, че новият им iOS 7 ще работи добре на iPhone 4 и всички по-късни версии. Но след посещение на форума на Apple можем да видим, че картината е малко по-различна. Повечето устройства на iPhone 4 се борят до известна степен с хардуерните изисквания на най-новия iOS 7. И след проучване на този проблем, изглежда, че сме измислили решението за това докладвано изоставане в iOS 7.

Още: iOS 7: Бавен iPad, как да се поправи

Проблем:

След пускането на най-очакваната мобилна операционна система от Apple, някои от негативните коментари се засилиха върху факта, че новият iOS 7 работи супер бавно за някои потребители, когато надстроиха до iOS 7 от предишната версия на хардуера на iPhone 4. Основното оплакване, което възникна по тази тема, е, че беше огромно забавяне на въвеждането на виртуалната клавиатура на операционната система.

Потребител в Apple Forum се оплака, че има поне 5 до 15 секунди закъснение, когато използва виртуалната клавиатура, за да въведе почти всичко. Това е ужасна ситуация. Някои потребители искат да могат да се върнат към него и да се върнат към предишната си операционна система.

Решение:

Има бързо решение на този проблем. Отидете в настройките на iCloud и след това просто деактивирайте „документи и данни“. Това решава всички проблеми с виртуалната клавиатура по отношение на iOS 7 на iPhone 4.

Някои потребители на iPhone 4 изпробваха това „странно, но истинско решение“ и ние сме щастливи да им помогнем. Всички те се опитаха да разрешат този проблем чрез нашето решение.

По-изненадващ факт е, че странното, но истинско решение изглежда работи за всички. Много от коментиращите отговориха, че са постигнали 100% успех с това решение и без проблем използват iOS 7 на своя iPhone 4. И сега насърчаваме всички, които се сблъскват с този проблем, да продължат и просто да опитат своите любими телефони.

Наскоро някои от потребителите на iPad, iPhone и iPod опитаха нашето решение и повечето от тях успяха. Този метод наистина работи! Потребител се включи с по-подробно описание на проблема и каза, че това решение работи правилно на неговия iPad. Действителният проблем не е iPhone 4 или неговата хардуерна конфигурация. Действителният проблем е iOS 7, защото той изисква силно конфигурирани устройства като iPhone 5 или iPod Touch 5th Generation, за да работи безпроблемно.

Всеки телефон е доста безполезен, ако потребителят не може да работи правилно поради проблеми със софтуера, особено когато говорим за iPhone. Така че, когато се сблъскате с проблем с вашия iOS, опитайте се да го разрешите възможно най-скоро.

Още: iPad работи бавно? Как да ускорим бавен iPad

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found