Apple пуска iOS 9.3 Beta 3 за разработчици (Изтегляне)

Започваме този понеделник от начало, като получим още една бета версия от Apple. Днес компанията току-що пусна iOS 9 beta 3 (номер на компилация 13E5200d) за разработчици без нови функции, но подобрения.

Потребителите на iPhone и iPad вече могат да изтеглят най-новата актуализация чрез актуализация на OTA, като отворят Настройки> Общи> Актуализация на софтуера. Може дори да получите известие, като вече ви уведомявате, че има налична нова бета актуализация.

В iOS 9.3 бета Apple представя нова вградена функция, която повечето от нас вече познават и / или използват преди, наречена Night Shift Mode. Накратко, това е функция за нощен режим, официално пусната от Apple за техните iPhone, iPod touch и iPad.

Трябва да прочетете: Как да понижа от iOS 9.3 бета до iOS 9.2

Намалява количеството синя светлина, като премества дисплея на вашето iOS устройство в по-топъл цветен спектър. Опциите са гъвкави и можете да зададете кое време е най-подходящо за режим Night Shift да бъде активиран.

И така, какво наистина е ново в iOS 9.3 Beta 3? Е, нищо освен отстраняване на грешки за T-Mobile и поддръжка за Wi-Fi повиквания на Verizon.

Потребителите на Verizon, които използват своя iPhone в мрежата, вече могат да извършват телефонни разговори по безжична връзка, когато изпитват лоша клетъчна свързаност. iOS 9.3 beta 3 също така коригира грешката на T-Mobile, където предотвратява зареждането на приложения през клетъчна връзка.

Това е засега, ако видите някакви нови функции в тази актуализация, не забравяйте да ни уведомите. Ако сте разработчик на iOS, вземете фърмуера от програмата за програмисти на Apple.

скорошни публикации