Не можете да инсталирате Cydia на iPhone? Ето някои алтернативи за iOS 9

Няма много причини, поради които не можете да Jailbreak и да инсталирате Cydia на вашия iPhone или iPad. Всъщност всичко се свежда до два фактора: фърмуерът не е съвместим с някоя от помощните програми за джейлбрейк или не искате да се занимавате с джейлбрейк неща поради съображения за сигурност.

Това е напълно разбираемо, но не би навредило и инсталирането на някои емулатори и приложения на трети страни, нали? Искате ли да изпробвате безплатни премиум приложения? Искате ли да играете Pokemon с помощта на емулатора на Nintendo? Това са някои от нещата, които можете да правите с приложения на трети страни и не се изисква Jailbreak.

Но първо, нека намерим поне една надеждна алтернатива на Cydia за вашето устройство. По-долу избрахме няколко от нашите фаворити, от които можете да избирате.

iNoCydia

Както предлага самото заглавие, тази услуга ви позволява да инсталирате някои от добре познатите приложения, които не можете да намерите никъде другаде, дори в App Store. Те включват iRec, който ви позволява да записвате екрана на iPhone и да ги запазвате директно в ролката на камерата.

По-рано споменахме Pokemon и добрите стари ретро игри директно на вашето iOS устройство. Познай какво? Вече можете да играете тези игри от Game Boy Advance с помощта на GBA4iOS. Освен това има много повече приложения и ощипвания, които можете да изтеглите и от техните източници.

Mojo Installer

Mojo Installer съществува от доста време, но до момента не е достигнал пълния си потенциал. Разработчиците наскоро пуснаха голяма актуализация, която включва редизайн, по-бърз сървър и актуални приложения.

Подобно на iNoCydia, този уебсайт действа като репо, което хоства емулатори и приложения, които не изискват от потребителите да правят Jailbreak на своя iPhone или iPad. След като изтеглите Mojo Installer, стартирайте приложението и ще бъдете запознати с неговия пазар. Оттам нататък продължете и проучете какво са подготвили за вас.

Някои от любимите ни приложения от там включват NDS4iOS, Airshou и оригиналната Flappy Bird, която беше изтеглена отдавна от App Store.

И това е всичко, което имаме за вас, хора. Нищо не може да бъде по-добро от действителния Jailbreak и Cydia, тъй като ще получите повече опции и възможност за допълнително персонализиране на вашия интерфейс и добавяне на повече функции в iOS. Но засега се наслаждавайте на приложенията и емулаторите от iNocyia и Mojo Installer.

Забележка: И двата сайта съдържат приложения, които ви позволяват да изтегляте безплатно приложения за iOS. Препоръчваме на потребителите да го използват само за целите на тестването.

скорошни публикации